Blogger Widgets

Марихуана семена


Магазин за качествени сортове марихуана и конопени изделия!
http://seedsman.com
Препоръчваме ви този английски онлайн магазин за канабис семена поради следните причини:

  Разполагат с огромно разнообразие от сортове медицинска марихуана - буквално стотици сортове. Семената които предлагат са 100% оригинални, а не сменени със некачествени  семена.
  Срокът на доставката е в зависимост от това къде се намирате, продуктите които поръчвате ще получите в сигурна и “скрита” опаковка:
-до 2 дни за Англия
-до 12 дни за Европа
-до 25дни за останалата част от света
   Плаща се с кредитна/дебитна карта (вече приемат само Visa), банков трансфер, Bitcoin или пари в брой (пращат се в плик/картичка по пощата). Не се притеснявайте ако пазарувате със заплащане в брпй - фирмата има висока репутация и не биха скрили ако получат заплащането в брой.
  Намаленията са големи и ако поръчате по-големи количества семена получавате следните отстъпки от цената(в случай, че НЕ заплащате с кредитна карта):
- 5% при стойност на поръчката над 100 паунда (без ДДС).
- 10% при стойност на поръчката над 150 паунда (без ДДС).
- 20% при стойност на поръчката над 250 паунда (без ДДС).
- 30% при стойност на поръчката над 500 паунда (без ДДС).
   Подаръци с всяка поръчка - винаги получавате и БЕЗПЛАТНИ семена с абсолютно всяка поръчка! Броят и сортът им се сменя всеки месец - обикновено дават между 3 и 5 безплатни семена.
!** Авторите на този сайт по никакъв начин не могат да ви съдействат за да си закупите тези продути. На подобни запитвания не отговаряме!


Преди опитвахме да поръчваме от някои други сайтове но те почти всичките се оказаха измамници - или не ни изпращаха нищо, или семената не бяха това за което бяхме платили.. за съжалени и в тази сфера има много измамници. В крайна сметка открихме този онлайн магазин и вече повече от 8 години пазаруваме от него, като до сега не сме имали проблеми с покълването на семената.

Преди да поръчате семена, моля проверете законовите разпоредби относно притежанието и отглеждането на конопени семена! Въпреки, че този сайт е написана на български език моля имайте предвид, че в момента на територията на Република България, отглеждането, употребата и разпространението на растението Cannabis (канабис, марихуана, коноп, ганджа), независимо дали за медицински, рекреативни или кулинарни цели е ЗАБРАНЕНО и се наказва със ЗАТВОР!! За другите продукти направени от конопени материи, които се продават на този сайт забрана няма.
марихуана семена
марихуана семена


Марихуана семена - известни са с хранителните си качества, те са здравословен източник на полезни масла и лесно абсорбиращ се от тялото протеин, незаменими във веганските, вегетарианските и спортните диети. Освен всички техни прекрасни приложения в кулинарията, диетите, спорта и медицината едно от най-ценните им качества е разбира се това, че от тях може да бъде отгледано растението Cannabis (марихуана), което е 100% употребяемо т.е. от всичките му части могат да се получат евтини и еко продукти приложими в нашето ежедневие..

Видове канабис семена:

В зависимост от Целите с които искате да отгледате канабис то семената се делят на:

- индустриален коноп- това растение е със съдържание на активното психотропно вещество Тетра-Хидро-Канабинол (ТХК/THC) под 2%. Както подсказва и името то се използва за индустриални цели, най-вече за придобиване на влакно и направата на конопен плат или конопени въжета, както и за евтина биомаса използвана за добиване на електричество.

- медицинска марихуана съдържа повече от 2% активно вещество и е с психотропно въздействие. Използва се за медицински и рекреативни цели, също така може да се ползва и за индустриални цели.

В зависимост от Качествата на самите семена са:

- Regular (обикновени/обичайни) - така се наричат семената от които вероятността да излезе мъжко или женско растение е 50 на 50(fifty-fifty). За медицинска употреба са нужни женски растения, защото в мъжките активното вещество THC е в минимални количества. Разбира се това, не означава, че ако имате например 10 regular семена от тях задължително ще излезнат 5 мъжки и 5 женски растения!

- Feminised (феминизирани) - това са специално селектирани семена, плод на брак между женско и хермафродитно растение. При тях вероятността отгледаното растение да е женско е 99.9%! Въпреки, че са по трудни за намиране (изкупуват ги бързо) и по-скъпи то гледането на феминизирани семена е една отблагодаряваща се инвестиция!

- Auto-flowering (автоцъфтящи) - може да са подтип Regular или Feminised. Те са резултат от дългогодишните опити на фирмите произвеждащи семена да създадат едно бързо растящо и време-щадящо растение. Резултатът е, че времето необходимо за да е готово (узряло) растението за бране е намалена от 6-9 месеца на 2-3 месеца! Това е постигнато, като периода на цъфтеж започва на втората седмица, паралелно с периода на растеж, а не да започва на втория месец (образно казано). Всичко това става за сметка на добива, защото повечето авто-цъфтящи сортове марихуана дават между 15 и 50гр суха продукция но вече има и авто сортове които дават над 300гр!

Съхранение на семената:

За да съхраните семената за по-дълъг период от време е достатъчно да ги сложите в затворен контейнер (буркан, вакуум пликче) и след това да ги сложите на хладно и невлажно място като например в хладилник, но не в камерата на хладилника :)

Терминът Seedbanks (банки/фирми производители на семена) - така се натичат официалните производители на качествени семена с гарантиран произход. Зад тях седят професионалистите, които селектират и произвеждат огромното разнообразие от сортове канабис, които имаме в наши дни. Едни от най-известните със своята продукция фирми са: Dutch Passion, Barney`s farm, Greenhouse marijuana seeds, Joint Doctor, Seedsman.

Wikipedia: http://bg.wikipedia.org/wiki/Марихуана