Условия за ползване

При използването на информацията разположена на този сайт (marihuana-info.blogspot.com) наричан за по кратко Сайта, то Вие (Потребителите) се съгласявате със следните условия за ползване:

1. Имайки предвид, че все още има държави в които отглеждането, употребата или разпространението на растението марихуана се наказва от закона. Вие сте длъжни самостоятелно да проверите и спазвате законите на държавата в която се намирате! Въпреки, че този сайт е написан на български език, моля имайте предвид, че отглеждането, разпространението и/или употребата на канабис, независимо за медицински или индустриални цели на територията на Република България се наказва с глоба и/или затвор!

2. Авторите на Сайта са го създали с информативна цел. Информацията изложена тук под формата на статии или линкове е свободно разпространявана и не е нелегална. Използването й на практика обаче може да е нелегално в зависимост от страната в която се намирате. Авторите на Сайта не могат да бъдат подвеждани под наказателна отговорност и/или обвинявани по какъвто и да е начин за действията на Потребители на Сайта.

3. Статиите в Сайта са авториски и ако сте харесали информация разположена на Сайта и искате да я копирате, то моля сложете активен линк към нашият домейн - http://marihuana-info.blogspot.com .

Благодарим Ви, че ни посетихте!