Марихуана канабис ганджа джойнт семена и информация

   В този сайт ще се опитаме да ви предоставим възможно най-пълната и най-вече полезна информация за растението Cannabis познато още като марихуана, коноп, канабис, ганджа, гръсти, джойнт.. Специално за вас избираме най-ценното от 420 света :)

   При нас може да научите историята на канабисът защото дискриминацията спрямо ползите от това растение са едва от последните десетилетия в сравнение с неговата хилядолетна употреба за различни цели . През вековете конопът е бил известен най-вече с качествата си за направата на евтини и издържливи материи, докато в наши дни освен нарочен като наркотик в неразвитите страни е известен още с широката си медицинска употреба в по-развитите страни като САЩ, Израел, Чехия..

   Не сме пропуснали и кулинарните качества на марихуаната, които честно казано са си чисто психоактивни качества ;) В нашата рубрика Рецепти може да откриете различни начини за готвене на небезизвестното растение.

   За да получите завършено изживяване в изследването на канабис сме Ви подготвили и специално селектирана колекция от Филми и кратки клипчета по темата.

   Въпреки всичките си положителни качества, това растение води със себе си свойте Рискове и Негативи при неправилна употреба или така наречената злоупотреба. Ако разпознавате в себе си симптоми на пристрастеност, то обезателно потърсете професионална помощ, а не съвети на неквалифицирани кибици.

   Ако живеете в страните в които отглеждането на ганджа е разрешено от закона, то за вас сме намерили и най-добрият магазин за марихуана семена. Възползвайте се от техните промоции!

   А ако не знаете кои са тези страни може да проверите законите по държави :)

   Сайтът бе основан с идеята да запознае свойте посетители най-вече с медицинската употреба на растението. Защото определено това е най-важното приложение на растението Marijuana ! За съжаление в много страни не са позволени експерименти дори и с лечебна цел, нито са позволени вече направени лекараства на базата на активното вещество в канабисът (THC - tetra hydro cannabinol).